JS Yate

Palma De Mallorca Spania
Via França, 18, 07458 Can Picafort, Illes Balears, Spain
JS Yate Hotel Website: https://www.jshotels.com/en/

Hotel Website: https://www.jshotels.com/en/

Descriere

Plaja cu nisip fin si piscina in aer liber a hotelului ofera distractie la scaldat si va invita sa va relaxati. O multime de varietate poate fi gasita si in afara hotelului, in inima orasului Can Picafort.


Localizare

In nord-estul insulei Mallorca, in Ca'n Picafort, langa plaja cu nisip fin. Nu departe de proprietate se afla o zona comerciala mare, cu numeroase magazine. In imediata apropiere a hotelului se afla rezervatia naturala S'Albufera, care va invita la drumetii pe indelete intr-un cadru natural de vis.
Timp de transfer: aproximativ 1 ora 20 de minute.


Facilitati hotel

Situat la doar 100 de metri de plaja, chiar in inima orasului Can Picafort, acest hotel modern si elegant are un mic spa mediteranean, o locatie privilegiata si facilitati care au fost complet renovate in 2019 pentru a va garanta o vacanta de neuitat in Mallorca.
Toate camerele sunt echipate complet cu aer conditionat si sistem de incalzire. Fiecare camera este dotata cu TV prin satelit, frigider si baie privata cu uscator de par. Seifurile sunt disponibile la un cost suplimentar.


Website

https://www.jshotels.com/en/js-yate/Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

• Bilet avion cursă charter, 1 bagaj la cala de 20Kg si 1 bagaj la mana de 7 kg/persoana

• Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

• Transfer aeroport-hotel-aeroport;

• Cazare, masa în funcție de hotelul ales;

vezi mai multe

• Taxele de intrare la obiectivele turistice;

• Alte taxe și cheltuieli personale;

• Programe opționale.

• OPTIONAL Asigurare COVID (storno si medicala).

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Timisoara catre JS Yate, Palma de Mallorca, Spania