Jaz Saraya Palms Charter Avion Bucuresti 7 Nopti 2022


Localizare

Aeroportul Hurghada este la 30 de minute de mers cu mașina de Jaz Makadi. Souk Makadi, zona comercială populară, se află la 10 minute de mers pe jos de hotel. 


Facilitati Hotel

Jaz Makadi Saraya Palms oferă vedere la piscină și la golf și este înconjurat de terenul de golf Makadi și oferă suite și apartamente cu balcon mobilat. 

Oaspeții pot lua masa într-o serie de restaurante gourmet la localul Madinat Makadi. Băuturile pot fi servite la barul central de la piscină.
 
Hotelul oferă WiFi gratuit limitat în zonele publice și WiFi de mare viteză contra cost. Se pot aranja închirieri auto și excursii turistice.
 

Facilitati Camere
Suitele au aer condiționat și decor modern. Fiecare oferă o cameră de zi cu zonă de luat masa și TV cu ecran plat. De asemenea, acestea includ minibar și chicinetă cu frigider.
 


Tarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Perioada: ianuarie - aprilie 2022 Avans 30% din contravaloarea pachetului la inscriere. Restul de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise. Sejururi vara charter Early Booking Avans 30% din contravaloarea pachetului la inscriere. Restul se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Bilet avion cursă charter;

Taxe de aeroport – 95 €/pers.;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Masa în funcție de hotelul ales.

vezi mai multe

Taxa Viza - 25 $ /persoana.

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale.

Asigurare COVID (storno si medicala)

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Jaz Saraya Palms, Hurghada, Egipt

Verifica tarife si disponibilitate