Charter Seychelles - Mango House Seychelles, LXR Hotels & Resorts, cu plecare din Bucuresti

Mango House Seychelles, LXR Hotels & Resorts are un restaurant și un bar. Acest hotel de 5 stele pune la dispoziție room service și recepție deschisă nonstop. Hotelul are camere si vile pe plajă, fiecare cu terasă sau balcon privat cu vedere la Oceanul Indian. Experienta culinară include 5 localuri unice, unde puteti savura mancăruri din bucătăria care incorporează patrimoniul culinar al insulei Mahé.

Proprietatea are mai multe piscine de relaxare, un sanctuar de wellness cu 2 camere de tratament dedicate și activități sportive nautice nemotorizate, realizate special prin intermediul companiei locale de aventuri ecologice Soul Seychelles.

Mango House Seychelles, LXR Hotels & Resorts este situat pe coasta de sud-vest a insulei Mahé, in golful său propriu, cunoscut sub numele de Anse Aux Poules Bleues.

Plaja Anse Soleil este la 1 km de Mango House Seychelles, iar traseul Morne Blanc se află la 10 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Seychelles, situat la 9 km de proprietate.

Vă rugăm să rețineți că tarifele majorității tarifelor includ costul suplimentar obligatoriu pentru cina festivă.

Pentru aceste rezervări se aplică următoarele costuri suplimentare: Revelion: 406 EUR de persoană

Costul suplimentar pentru copii nu este inclus in tarif. Copiii cu varsta sub 6 ani beneficiază de gratuitate, intre 6 și 12 ani beneficiază de o reducere de 50%, iar copiii cu varsta peste 13 ani plătesc tariful integral.

Oaspetii care au rezervat demipensiune si pensiune completă și iau masa la Azido vor plăti un cost suplimentar de 900 SCR de persoană.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Mango House Seychelles, LXR Hotels & Resorts, Mahe Island, Seychelles

Verifica tarife si disponibilitate