Sunwing Kamala Beach din oraşul Phuket are 8 piscine în aer liber şi oferă vedere fermecătoare la Marea Andaman. Acest complex potrivit pentru familii are 2 restaurante şi un mic magazin universal, oferind o gamă variată de activităţi gratuite sau cu plată pentru copii, în Miniland. WiFi este gratuit în hol.

Localizare

Aeroportul Phuket este situat la 35 de minute de mers cu maşina de complex.


Facilitati Hotel

Sunwing Kamala Beach din oraşul Phuket are 8 piscine în aer liber şi oferă vedere fermecătoare la Marea Andaman. Acest complex potrivit pentru familii are 2 restaurante şi un mic magazin universal, oferind o gamă variată de activităţi gratuite sau cu plată pentru copii, în Miniland. WiFi este gratuit în hol. Centru spa în aer liber.


Facilitati Camere

Camerele luminoase și colorate au aer condiționat și chicinetă, fiind foarte spațioase. Includ TV prin satelit, seif electronic și minibar. Băile private au duș cu apă caldă și halate de baie.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion CLUJ - PHUKET 2023 Cluj Napoca - Phuket; TAXE DE AEROPORT SI CATERING; Avion PHUKET - CLUJ 2023 Phuket - Cluj Napoca; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre SUNWING RESORT KAMALA BEACH, Phuket, Thailanda

Verifica tarife si disponibilitate